Bøger fra Forlaget Asborg

Image
Image
Image

Miraklet i Madrid – Historien om dansk klubforbolds største bedrift

Forfatter: Martin Davidsen

Der var ingen, der troede på dem, men alligevel skabte de det største internationale resultat nogensinde i dansk klubfodbold. OB’s sensationelle 2-0-sejr over Real Madrid den 6. december 1994 er blevet et referencepunkt og en myte i dansk og europæisk fodbold. Men hvordan gik det til, at en lille klub fra Odense vandt over verdens største klubhold, Real Madrid, og blev samtaleemne i hele Europa. Miraklet i Madrid fortæller om kampen, holdet og spillerne, som skabte et dansk fodboldmirakel, der ikke er overgået siden.

BESTIL DEN HER

Meget mere end sport – urimelighed og retfærdighed i sportens verden (2018)

Forfatter: Jens Bertel Rasmussen

En ny bog, hvor du kommer tæt på alle de sager i sportens, som udspiller sig bag skrivebordet. Fodboldlandsholdsspillernes hårde kamp mod DBU, dopingsagerne, matchfixing, karantænerne og meget mere.

BESTIL DEN HER

De Stribede fra Fyn – Historien om Odense Boldklub (2011)

Forfatter: Thorsten Asbjørn & Peter Borberg

Få danske fodboldklubber kan præstere en så bemærkelsesværdig historie som den, der knytter sig til Odense Boldklub. De Stribede fra Fyn er en medrivende beretning om en klub, hvis identitet er forankret i drabelige lokalopgør, sjældne spiller og trænerprofiler samt den største enkeltstående internationale bedrift i dansk klubfodbold til dato.

Bogen er udsolgt fra forlaget.

Image

Elvis – Drengen der blev kendt som Kongen (2010)

Forfatter: Thorsten Asbjørn & Peter Borberg

Den fantastiske historie om Elvis Presley – alle tiders største superstjerne. For første gang fortalt til børn.

Bogen er udsolgt fra forlaget.

Image

Storm P. - En biograf

Forfatter: Peter Borberg 

Historien om Storm P. er historien om en sjælden, sammensat personlighed, hans altid nagende tvivl og hans hemmeligheder.

BESTIL DEN HER