Forfattere på Asborg

Erik Nielsen

Journalist, vært og mangeårig sportsreporter på DR Fyn. Har tidligere skrevet Sportens stemmer (2013) og Gudmekongerne (2017), en bog om håndboldklubben GOG.

Henrik Busborg

Fynsk Elvis-entertainer, lærer og forfatter. Henrik Busborg har en indre ild, og med den som afsæt lader han ord tage form. Forfatter til Straffe. Historien om straffesparket - myterne, legenderne og de største helte (2016) og biografien Viktor – Busy chasing dreams (2017), som blev til i samarbejde med badmintonstjernen Viktor Axelsen.

Peter Borberg

Asborgs dedikerede biograf. Peter Borberg er forfatter, mag.art. i dansk, journalist og til daglig medindehaver af kommunikationsvirksomheden Asbjørn & Borberg. Borberg er forfatter til det anmelderroste værk Storm P. En biografi (2017), og han er oveni hædret med Storm P. Prisen 2018. Desuden står han bl.a. bag bøgerne De stribede fra Fyn – historien om Odense Boldklub (2011) , Minerydning Skallingen – Historien om rydningen af Danmarks sidste minefelt (2012), Broen & Folket – forbindelsen der forandrede Danmark og danskerne (2013), Klog af skade (2017).

Thorsten Asbjørn

Bøger skal ramme, tale med relevans og allerhelst involvere. Det er Thorsten Asbjørns mantra, når han giver sig i kast med bøger. Thorsten Asbjørn er bachelor i teologi, journalist og til daglig medindehaver af kommunikationsvirksomheden Asbjørn & Borberg. Han har bl.a. skrevet De stribede fra Fyn ¬– historien om Odense Boldklub (2011), Minerydning Skallingen – Historien om rydningen af Danmarks sidste minefelt (2012), Broen & Folket – forbindelsen der forandrede Danmark og danskerne (2013) og Klog af skade (2017).