Foredrag

Peter Borberg står bag en række populære foredrag, som formår at begejstre alle tilhører! Den anmelderroste bog om Storm P (En biografi), og en hædring med Storm P prisen (2018) har udløst et yderst underholdende foredrag om selv samme karismatiske mand. Derudover tilbyder Peter Borberg flere foredrag, blandt andet om én af Danmarks største komikere, Jørgen Ryg.   

I menuen til venstre ses, hvilke foredrag som Peter Borberg tilbyder. 

Vil du modtage mit nyhedsbrev i din mailboks?

Så kan du læse om, hvad jeg går og beskæftiger mig med, og derigennem få små perler fra dansk kultur- og åndsliv. På den måde kan du få ideer til, hvilke nye foredrag I skal se i fremtiden.

Tilmeld dig her: https://mailchi.mp/dbc3034e0cd5/tilmelding-til-nyhedsbrev

Andre har sagt…..

“En hel aften om humor – kan det bære? Ja, i Dalum Bibliotek var der totalt udsolgt, og ekstra stole måtte sættes frem. Den danske humor roser vi os ofte over, selvom vi er klar over, at den skal bruges med omtanke. Det fik vi et godt og engageret bud på – med mange gode referencer til store danske humorister. Hverken humoren eller alvoren blev glemt, så både latter og eftertænksomhed kunne publikum opleve.”
Storm P
Peter Hansen
Dalum Bibliotek
“Jeg skal hilse fra 400 tilhørere og sige tak for et godt foredrag. De fik, hvad de kom efter. Humor fra din side og humor fra Storm P.”
Storm P
Lis Christensen
LOF Slagelse
“På en halvgrå fredag formiddag i januar blev stemningen blandt de mange deltagere på vores Kulturhøjskole lynhurtig varm, munter og rigtig dejlig, så snart Peter Borberg tog fat på at fortælle om Storm P. Det blev klart for alle, hvorfor den store poet og humorist er så elsket og stadig meget aktuel. Peter Borbergs foredrag bar præg af engagement og kvalificeret viden, som blev serveret enkelt og ligetil på bedste vis.
Foredraget balancerede fint mellem den alvor og humor, som vel er selve humorens væsen. Vi kan meget varmt anbefale det til alle!”

Storm P
Merete Callesen
Kulturhøjskolen, FOF Aarhus
“Peter Borberg forstår virkelig, at formidle sin enorme viden om Storm P. Tilhørerne fik en passioneret, tankevækkende, humoristisk og meget underholdende foredrag, hvor lattermusklerne flittigt blev brugt.”
Storm P
Kim Nissen
Billund Bibliotek